top of page

VLUCHT

April 2012 & Oktober 2013

OVER VLUCHT

Vlucht is een zelfgeschreven stuk met bestaande musical/cabaretmuziek.

 

Het werd geschreven in de zomer van 2011 en na een hevig repetitieproces voor het eerst op de ‘planken’ gebracht in een geïmproviseerd theater (een garage) in april 2012.

 

Dit pionierswerk kreeg veel positieve feedback en al snel groeide het idee om het stuk opnieuw te brengen, maar ditmaal met meer middelen.

Vzw Karthago nam deze productie onder haar vleugels en kon op die manier Vlucht opnieuw laten vliegen - in een echt theater - in oktober 2013.

HET VERHAAL

Steven en Victor zijn een gelukkig koppel. 
Stevens beste vriendin, Stefanie, hoort dat ze -net als Steven en Victor- door een geslaagde auditie toegelaten wordt tot haar muziekstudies. Het schooljaar start dus geslaagd.

 

Op de eerste schooldag echter komen het drietal Deborah tegen. Zij blijkt de ex van Victor te zijn, waar Steven niets van wist…

Vier Gentse jongeren, op zoek naar zichzelf en hun toekomst in een web van intriges waar liefde, vriendschap en vertrouwen op de proef gesteld worden. 
Ze blenden in samenzang, maar blenden ze ook in hun relaties onderling? 
Een verhaal met veel humor, maar ook spanning tot het einde, en muziek en zang die zowel de lachspieren als de gevoelige snaar raken.

bottom of page