top of page

NEW VOICES

Jaarlijks concert

In 2014 bracht Karthago New Voices naar Gent.

Het idee was los gebaseerd op de gelijknamige avond in New York georganiseerd.

New Voices biedt performers de kans om hun ding te doen op een podium met live band. Hierbij wordt specifiek gefocust op het brengen van hedendaagse musical- en cabaret nummers van jonge, getalenteerde componisten en tekstschrijvers. Denk hierbij aan Scott Alan, Pasek & Paul, Robert Rockiki en zoveel andere.

 

Bovenal is het een zeer gevarieerde muzikale avond, met humor, drama, krachtige solo's en samenzang.

Tijdens het eerste weekend van de Gentse Feesten vormt de kelderzaal van 'De Centrale' het podium voor een twintigtal getalenteerde musicalzangers -en zangeressen die cabaret en musicalnummers brengen van hedendaagse componisten.

Bovendien bieden wij ook een totaal-beleving aan: niet alleen worden uw oren verwend met hemelse klanken, ook uw smaakpapillen worden in de watten gelegd met onze aanbieding vers gemaakte tapas.

Een tapasbord vult de maag en een drankje helpt het geheel te smeren. Dit terwijl je kan genieten van de muziek en het enthousiasme van de 5-koppige live band.

Tickets kan je kopen op onze ticketpagina.

Daar kan je een keuze maken tussen gewone tickets of tapastickets. Deze laatste verzekeren je van een inkomticket en een uitgebreid tapasbord aan kortingprijs.

Wij serveren ook hapjes en drankjes aan democratische prijzen doorheen de avond. Onze hostessen staan klaar om je op de wenken te bedienen.

New Voices

New Voices

Nu bekijken