top of page

LIFT IN CONCERT

Februari 2014

Een nieuwe musical van Craig Adams & Ian Watson over liefde, leven en verlies in een lift. Hoe de dingen die we niet durven vertellen onze levens veranderen en hoe diegenen die het dichtst bij ons staan vaak diegenen zijn die we nog nooit ontmoet hebben.

LIFT gaat over mensen en connecties. De banden die we met elkaar hebben zonder het echt te beseffen, waar we grip op verliezen en waarvoor we niet kozen om ze te hebben.

HET VERHAAL

Acht mensen komen samen in een lift nadat ze uit de metro stappen op een doodgewone ochtend. Wat volgt is een tocht door hun gedachten. Doordat we alles wat ze denken kunnen zien en ze hun diepste geheimen blootstellen, realiseren we ons dat ze op één of andere manier allemaal met elkaar verbonden zijn en dat dat, mochten ze met elkaar communiceren, hun levens voor goed zou kunnen veranderen.

De reistijd van de lift bedraagt één minuut (of toch bijna), maar de reis van de voorstelling neemt ons mee door één minuut in elk personages gedachten, wat ons toelaat dingen te zien die in het echte leven onmogelijk te zien zouden zijn.  Zullen de personages hun leven die dag veranderen of kiezen ze er voor om bij het uitstappen in de drukte van de stad de anonimiteit in te vluchten?

Eén minuut in een lift.

bottom of page