MUZAMIES

Vrouwen popkoor uit Gent
 

LAAT JE OMVER BLAZEN!

Dit pittig dames popkoor blaast je helemaal weg!

 

De hits van onder andere Beyoncé en Lady Gaga worden door deze “ladies with an attitude” harmonieus in een nieuw kleedje gestoken.
 

Muzamies kiest voor een uitgebreid repertoire van folk en kleinkunst over golden oldies tot musical en hedendaagse pop, maar allemaal in een origineel meerstemmig arrangement met een moderne sound. Laat je omver blazen!

EEN BEETJE GESCHIEDENIS

Muzamies werd opgericht in 2010. Voorafgaand hadden talloze zangmiddagen met enkele muzikale vrienden tot de oprichting van een jong koor geleid. Na een repetitieproces met zelfgeschreven partituren, kwam Muzamies –toen nog gebaseerd in Brugge- voor het eerst naar buiten op de markt van Sint-Kruis. Positieve feedback sterkte de groep en het jaar daarop volgden twee optredens, versterkt door een nieuwe drummer.

 

Begin 2013 werd beslist dat Gent een betere locatie vormde voor de enthousiaste toekomstplannen van dit gemotiveerde vrouwenpopkoor.

EEN STREEPJE MUZIEK

Op jouw event?

Je wilt je tuinfeest, receptie, trouwfeest of ander evenement opvrolijken met enthousiaste dames en moderne koormuziek?

wil je meezingen?

Wij kunnen steeds enthousiaste, leuke, jonge (en minder jonge) dames gebruiken om ons koor te versterken!

Wil je meer zien?

Je kan ons regelmatig aan het werk zien tijdens onze optredens. Bovendien maken we ook af en toe beeldmateriaal hiervan, hier kan je meer bekijken.